In no-time een frisse look

Sporten staat vast en zeker alweer op jouw wekelijkse planning om jouw lijf bikiniproof te maken. Lukt het jou om ’s ochtends eerst te sporten en dan fris naar werk te gaan?Gebruik Batiste Blush als opfrisser na het sporten. Blush bevat aroma’s van  fresia, tuberoos, oranjebloesem, pioenroos en lelie. Na het sporten zorgt deze droogshampoo ervoor dat je haar er weer fris uitziet en heerlijk naar bloemetjes ruikt. Tevens zorgt deze droogshampoo voor volume en textuur. Perfect om de dag fris door te komen na een goede work-out!

Pump up the volume na een rondje hardlopen of bodypump met Batiste XXL Volume! Zeg hallo tegen een platte buik maar vaarwel tegen plat haar met de nieuwe lichtgewicht formule die jouw haar verfrist, nieuw leven inblaast en extra volume en body geeft met behoud van de natuurlijke beweging en veerkracht van je haar.

Batiste XXL Volume €5,89 200ml – Batiste Blush €4,89 200ml

Work-out routine

Gear up en volg onderstaande stappen voor het beste resultaat, 1…2…3… Go!

1. Schud goed voor gebruik.
2. Houd de bus ongeveer 30cm van het haar af en spuit op de haarwortels.
3. Masseer de droogshampoo met je vingertoppen door je haar.
GO. Borstel en breng je haar in model!

Batiste XXL Volume en Blush zijn verkrijgbaar bij Kruidvat, Etos en Trekpleister. Kijk op www.batiste.nl voor meer productinformatie en de gehele collectie van Batiste.

Geef een reactie