6 Tips om de winter te overleven

 

 

Foto: Pinterest

De winter is niet altijd even een fijne periode. Sommige mensen hebben last van een winterdip of kunnen gewoon niet tegen de kou. Hieronder vind je een aantal tips om de winter te overleven.

Ik heb zelf een haatliefde relatie met de winter. Aan de ene kant vind ik het harstikke lekker om thuis te komen en bij de kachel te zitten met een warme beker chocolademelk, maar aan de andere kant vind ik het vreselijk om buiten in de kou te lopen, vooral als het sneeuwt. Misschien herken jij jezelf hier wel in? We hebben een aantal tips opgezocht, zodat jij deze winter kunt doorkomen.

  1. Koude voeten? Trek lekkere warmen sokken aan! Van die badstof sokken die je tot halverwege je onderbeen op kan trekken. Erg charmant is het niet, maar het is wel degelijk warm.

  2. Als je lekker op de bank een film aan het kijken bent of misschien wel je huiswerk maakt pak dan eens een deken. Binnen no time is alle kou uit je lichaam verdwenen.

  3. Een musthave voor iemand die in ons koude kikkerlandje woont is een lekkere warme sweater. Zo eentje van een paar maten te groot waar je wel in zou kunnen wonen.

  4. Als je dan toch lekker thuis aan het relaxen bent kun je het jezelf niet alleen warmer maar ook confortabeler maken. Doe die strakke spijkerbroek uit en een lekkere joggingbroek aan.

  5. Wil je ’s avonds lekker onder de wol kruipen en je bed is ijskoud! Met een elektrisch deken heb je dat probleem niet meer. Zet hem een uurtje van te voren aan en je hebt een heerlijk verwarmd bedje.

  6. Als je thuis komt van een lange school- of werkdag en je hebt een uur door de kou moeten fietsen, dan ben je wel toe aan een beetje ontspanning. Geniet dan van een lekker warm bad of een warme douche.

De winterperiode is misschien niet altijd even leuk, maar je kunt er maar het beste van proberen te maken. Wat doe jij om de winter te overleven?

Bron: Ondertussen

Geef een reactie