#AFW – Tony Cohen Fashion Show

Gisteren was ik aanwezig bij de modeshow van Tony Cohen, wat plaats vond op het Westergasfabriek terrein. Een droom kwam uit, ik zou eindelijk een show meemaken tijdens de Amsterdam Fashion Week. Deze kaartjes had ik trouwens gewonnen via een Facebookactie van StyleToday. Ik had wel 6x nagelezen of mijn naam er daadwerkelijk bij stond, maar het klopte toch echt, Wauw!!

Om 14.00 uur konden we de kaarten afhalen bij de balie, maar helaas stond er nog niemand om ons te helpen. Langzamerhand werd het steeds drukker en de rij steeds langer. Het was in een soort van tent met allerlei lampen dus bloedheet, op een gegeven moment raakten mensen geïrriteerd. Gelukkig stonden we als derde vooraan in de rij! Was ik even blij dat ik niet achteraan stond…

Rond drie uur kon de show beginnen van Tony Cohen, iedereen had zich al verzameld voor de dikke houten deur waar de show achter zou plaatsvinden. Voordat dit alles begon kon je uitgebreid loungen onder het genot van een drankje en met een dj op de achtergrond leek het wel even of ik in Ibiza was, zoiets wil ik wel iedere dag! Verder liepen er allerlei Vodafone meisjes rond die snoep uitdeelde met de vraag of ik al de #AFW app had staan op mijn telefoon.

Eenmaal binnen bij de show was alles perfect geregeld, eerst zaten we op de 7e rij maar toen later moesten we inschikken zodat er geen gaten waren in het publiek, plots zaten we op de 3e rij!! Allebei de camera’s waren volledig opgeladen die ik had meegenomen, niks kon er misgaan. Plots zag ik vanuit mijn ooghoek front row Ans Markus zitten, voor de mensen die haar niet kennen klik hier.

Xx,-

schermafbeelding-2013-03-01-om-17-10-04

Geef een reactie