#April – Mijn maand in foto’s

De maand April is alweer voorbij, een maand hoogtepunten en dieptepunten. We blikken terug naar de afgelopen vier weken, ik mocht mijn verjaardag vieren, even lekker weg naar de Veluwe, de inhuldiging van de nieuwe koning en koningin.

Kijken jullie mee?

De maand begon met een perspresentatie van de nieuwe collectie van Lola Brood, dochter van Herman brood in samenwerking met de The Sting in de poptempel van Amsterdam Paradiso.

Hier waren ze nog druk bezig om alles voor te bereiden voor de modeshow.

Ik heb mijn kamer een nieuwe frisse look gegeven. Geen babyblauw meer, maar een frisse lichte grijze kleur. Ik ben er super blij mee hoe het uiteindelijk is geworden. Een nieuw likje verf oogt gelijk fris en nieuw. Ik moet wel zeggen dat de kleur op de foto donkerder lijkt dan in werkelijkheid!

Samen gezellig uit eten met de familie, altijd leuk! Ik nam als hoofdgerecht ‘het rokerstrio’. Wat bestaat uit; zalm, paling en een makreel mouse.

Ik mocht deze maand ook mijn verjaardag vieren, lekker met een stukje ‘Red Velvet Cake’.

Tijdens mijn verjaardag zijn we even lekker drie dagen weggeweest richting de Veluwe. Geen drukte alleen maar rust, heerlijk!

Natuurlijk gingen we ook een stukje fietsen door de Veluwe. Vanaf ons hotel kon je zo doorfietsen naar Paleis het Loo, dat hebben we toen ook gedaan.

We hebben Paleis het Loo bezocht, zelf was ik er nog niet eerder geweest. Helaas waren ze aan de gang met het vernieuwen van bepaalde gedeeltes van de tuin.

Tijdens mijn bezoek aan ‘Paleis het Loo’, kwam ik de Red  Hat Society tegen. Dat is een landelijke club oudere vrouwen die in het paars met een rode hoed afspreken.

In het hotel hadden ze een super lekker toetje, namelijk: zomerfruit met huisgemaakte chocolademousse en in het glaasje zit limoncello ijs, een dikke 10+ waardig!

Koninginnedag nagels, natuurlijk oranje met wat rood-wit-blauw accenten.

Na de inhuldiging van de kroning, ben ik een paar dagen later ook even een kijkje gaan nemen toen het wat rustiger was.

En als laatst onze nieuwe koningin Máxima, wat een beauty! Wat vonden jullie van de verschillende jurken van Máxima?

 

 Xx,-

Geef een reactie