Aqua Mineral Professional Nail Kit

aqua 2

Aqua Mineral was tot verkort bij mij onbekend. Het bijzondere aan deze producten is dat er mineralen uit de dode zee in zijn verwerkt. Van de vele goede eigenschappen van de Dode Zee mineralen zijn er drie bijzonder belangrijk voor de huidverzorging en behandeling van huidproblemen.

  • het hygroscopisch vermogen, dit is het vermogen om vocht vast te houden en aan te trekken. Dit wordt in de huidverzorging tweeledig gebruikt en wel om het vochtgehalte van een droge huid weer in balans te brengen en om ongewenste vochtophopingen in de huid te verwijderen.
  • het vermogen van exfoliatie, de kracht om het afschilferen van de huid te stimuleren, belangrijk bij de behandeling van o.a. psoriasis en eczeem
  • het regeneratievermogen, een sterk vermogen om de genezingsprocessen van de huid te stimuleren, belangrijk bij beschadigingen ontstaan door huidproblemen, bijv. acne

De nail kit zorgt voor gezonde, glanzende nagels.

Aqua Mineral is een huidverzorgings lijn, gecreëerd om het verouderingsproces te vertragen en de gezondheid van de huid te maximaliseren. Alle Aqua Mineral producten zijn parabeen vrij en bevatten geen Sodium Lauryl sulfaat.

aqua 3

aqua 4

aqua 5

Bron: dodezee.net

Geef een reactie