Arnhemse Stockdagen in aantocht

Na twee succesvolle edities van de Arnhemse Stockdagen in 2013, staat Arnhem van 3 t/m 6 juli opnieuw volledig in het teken van geweldige stock en designeritems van gerenommeerde en jonge Nederlandse designers en high-end Arnhemse winkeliers. Tijdens de Arnhemse Stockdagen openen zij hun voorraadkasten en verkopen stoffen, fournituren, samples en oude collecties. Denk aan: Humanoid, Elsien Gringhuis, Sjaak Hullekes, Spijkers & Spijkers en Ineke Hans.

ARNHEMSE STOCKDAGEN DSC_0273

Nieuw dit jaar is de horecaroute. Designers worden hiervoor aan horecagelegenheden gekoppeld. Samen zoeken ze naar een spannende uitwerking van de elementen van beide ondernemers die in de horecagelegenheid wordt uitgewerkt en tentoongesteld.

Arnhemse Stockdagen_jan13_02

De vorig jaar voor het eerst in gebruik genomen Stadhuishal is het kloppend hart van de Arnhems Stockdagen. In de bijzondere hoge en lichte ruimte verkopen met name ontwerpers van buiten Arnhem en net afgestudeerden hun waar. In de omliggende centrumstraten van Arnhem en het Modekwartier zetten de in de stad gevestigde ontwerpers hun voorraadkasten open en verkopen alles wat in de ateliers ligt opgeslagen. De Arnhemse Stockdagen biedt een schat aan couture parels en voor elk wat wils.

Arnhemse Stockdagen_jan13_07

Voor deze editie worden meer deelnemers verwacht dan ooit. Een greep uit de circa 80 deelnemers van de aankomende editie:

Mode: Trix en Rees, Spijkers en Spijkers, Humanoid, Sjaak Hullekes, Elsien Gringhuis, Bottines, Furansu, Fenny Faber en The People of the Labyrints. Product: Philomijn, Van den Dungen, Ineke Hans Collection, Jannissima, Anna Treurniet, Studio Lenneke Wispelwey.

ARNHEMSE STOCKDAGEN DSC_0442

ARNHEMSE STOCKDAGEN DSC_0345

 Luxe winkels:
 Jones Arnhem, Trickle Down Fabrics, Meijer&Floor, Oska, Van Mij, Minouche en Rûne sieraden.

Arnhemse Stockdagen Stadhuis hal 1

Kijk voor het volledige programma op www.arnhemsestockdagen.nl. 

Geef een reactie