#Augustus – Onze maand in foto’s

De maand augustus is alweer bij om! Maar niet getreurd, we eindigen de maand met een mooie quote die eigenlijk meer vragen oproept dan antwoorden geeft. Maar dat antwoord laat ik aan jullie over.

Het was weer tijd voor de jaarlijkse Gay Pride. Bijna heel de stad viert dan feest, iedereen is vrolijk en kleed zich in de gekste outfits, maar dat kan niemand wat schelen. Ik kan de sfeer niet in woorden uitdrukken je moet het maar een keer meemaken!

Een dagje Katwijk aan Zee met moeders.

Toen weer een dagje Scheveningen, eigenlijk veel dagjes weg naar de zee deze maand als ik zo terug kijk 😉

“Mmm”, coconut M&M’s, deze zijn helaas niet in de supermarkt verkrijgbaar. Ik had ze gevonden in een Amerikaans snoepwinkeltje in de Leidsestraat. Misschien weten jullie het nog niet, maar ik ben namelijk gek op cocos. Ik kan niet vertellen waarom, het is gewoon lekker!

Lekkere ijskoffie drinken bij Anne&Max in Leiden. Super leuk koffietentje, wat zich alleen op koffie richt en geen alcohol schenkt. Heel leuk ingericht ook, je hebt er van die schommelstoelen dat je heel zen je koffie kan opdrinken 😉 Verder een open keuken, dus je kan meekijken hoe de kok jouw broodje zalm klaarmaakt. Anne& Max kan je vinden in: Alkmaar, Amsterdam, Haarlem en Leiden.

Ik verkoop mijn oude studieboeken, dus als je nog op zoek bent? Onze bank die we 10 weken geleden hadden besteld werd eindelijk bezorgd, maar wel in de verkeerde kleur…. Dus weer 10 weken wachten, om gek van te worden! Mijn nieuwe black and gold sandaaltjes met een leuk zomers nagellakje erbij.

Een heerlijke zomerse lunch in de tuin

En dan nog mijn naam fout schrijven…

We hadden bezoek en dit lieve hondje kwam mee. Onze kat was daar minder blij mee. De avond afgesloten met een potje kaarten.

Hoe was jullie maand?

Xx,-

 

Geef een reactie