AVEDA experts geven advies voor een stralende zomerhuid

De zonnige periode is aangebroken en iedereen probeert zichzelf haastig zomerklaar te maken. De AVEDA huidverzorgingdeskundigen geven tips en technieken voor de juiste bescherming van je huid en om je innerlijke schoonheid te onthullen. De natuurlijke AVEDA producten voor huid en lichaam, zorgen ervoor dat elke vierkante centimeter van je lichaam perfect verzorgd is of je nu met vakantie, op werk of thuis bent.     

 

 

De beste manier om je huid in een perfecte conditie te houden is een dagelijkse routine van reinigen, zachtjes exfoliëren en hydrateren. Een cruciale eerste stap is het kiezen van producten die zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van uw individuele huid. Vraag advies bij een van de AVEDA salons bij u in de buurt voor een gratis consult op ieder moment (www.aveda.nl / www.aveda.be en ga naar vind een salon / spa)

Zorg goed voor je inner-beauty door bepaalde wellness rituelen op te nemen in uw dagelijkse routine. Hier volgen een paar tips van Helga Hefner, AVEDA spa- en wellness-expert:

– Kies een evenwichtig, biologisch en seizoensgebonden dieet van whole foods die vrij zijn van conserveermiddelen en andere chemicaliën
–   Drink per dag voldoende water.
–  Zorg voor ten minste 8 uur voldoende slaap door bijvoorbeeld om 10 uur naar bed te gaan en om 6 uur ’s ochtends op te staan.
–   Pauze! Adem diep in. Neem ten minste 6 bewuste ademhalingsmomenten ieder uur.
–   Neem een therapeutisch en kalmerend aromatisch bad met AVEDA Stress-Fix™ Soaking Salts.

Geef een reactie