Balmi – Coconut Lip Balm

Deze schattige lippenbalsem van Balmi heeft mijn hart gestolen. Ik ben namelijk gek op kokos, maar dan ook werkelijk alles… (bijna alles dan). Denk daarbij aan kokosijs, crème, koekjes, chocolade, drinken en ga zo maar door. Is het eetbaar of een verzorgingsproduct, mijn dag kan niet meer stuk. Jullie zullen nu wel denken, ‘die is helemaal gek van kokos geworden’, er is ook een grens gelukkig.

 

De Coconut Favour Lip Balm van Balmi is lekker vettig en blijft ook lang zitten. Je hoeft niet om de 5 minuten je lippen opnieuw in te smeren. Wat ook wel handig is dat je alleen het dopje eraf hoeft te halen en zo op je lippen kan smeren als een soort van lippenstift eigenlijk. Je hoeft dan niet je handschoenen uit te doen in deze (koude weersomstandigheden) zodat je de lippenbalsem met je vinger op je lippen moet gaan smeren.

Wat wel weer jammer is van Balmi dat er parabenen zijn toegevoegd aan het product, zodat het langer houdbaar is. Verder zitten er wel verzorgende bestanddelen in zoals carnaubawas, jojoba olie, shea boter en vitamine E. Tot slot is er een zonnefilter aan toegevoegd, altijd fijn wat bescherming tegen de zon.

De Balmi lippenbalsem is nog in vijf andere smaken verkrijgbaar namelijk: Aardbei, framboos, mint en zwarte bes.

De lippenbalsem is verkrijgbaar bij de Douglas voor €4,95.

Geef een reactie