Batavia Stad zoekt Fashion Bloggers

Wil jij joúw fashionblog een boost geven? Doe dan nu mee aan de fotografiecontest van Batavia Stad Fashion Outlet en breng zo jouw fashionblog onder de aandacht bij meer dan 120.000 fashionista’s! Daarnaast kun je waanzinnige prijzen winnen die jouw blog naar een hoger niveau tillen.

Fashionfotograaf Otto van den Toorn, onder meer bekend van het TV-programma Model in 1 dag, legt in deze video: (Oproep fotografiecontest Batavia Stad Fashion Outlet) uit wat jij hiervoor moet doen.

Selectie procedure

De fotografiecontest bestaat uit een voorronde en een finale. Om mee te doen aan de voorronde stuur jij jouw foto in met het thema Stad, waarbij straatfotografie, fashionfotografie en de fun van shoppen centraal staat. Maak je foto wel in die specifieke fashionblogstyle.

Stuur vóór 28 juli jouw hoge resolutie foto’s naar: contest@bataviastad.nl. Vermeld hierbij duidelijk jouw naam en contactgegevens. Mocht je door zijn naar de finale dan nemen wij contact met jou op.

Werk jij als fashionblogger niet alleen, maar samen met een fotograaf? Dan kun je je natuurlijk ook met z’n tweeën opgeven.

Prijzen

Naast publiciteit voor jouw fashionblog kun je fantastische prijzen winnen die jouw blog nóg professioneler kunnen maken:

  • In de eerste plaats kun je een Canon EOS 650D gecombineerd met de 50mm F1,8 lens  met een totale waarde van €620,- winnen, waarmee je onder andere kunt spelen met scherptes om jouw ideale foto te creëren.
  • Daarnaast maak je kans op een dag op pad met fotograaf Otto van den Toorn, waarbij je meeloopt tijdens een van zijn fashionshoots. Een exclusieve en leerzame ervaring waarbij je van dichtbij meemaakt hoe fashion op professionele wijze in beeld wordt gebracht.

Batavia Stad 3

Geef een reactie