Batiste mini’s: de leukste reispartners op zakformaat

Batiste maakt jouw leven nu nog makkelijker met de mini’s! De bekende droogshampoos, maar dan in kleine en handige flesjes. Ga jij deze zomer kamperen met vriendinnen en wil je jouw, toch al overvolle, tas niet nóg zwaarder maken? Een Batiste Mini past er altijd nog wel bij! Sta je op een festival en kan jouw haar wel een opfrisser gebruiken, maar wil je niet je favoriete band missen? Met de Batiste mini in jouw tasje kun je ter plekke je haar een snelle opfrisser geven zonder een moment te missen!

De droogshampoos van Batiste zijn het geheime wapen om je haar op te frissen en te laten herleven tussen wasbeurten door. Batiste geeft futloos haar een opkikker en geeft vette haarwortels geen kans.

Batiste mini’s zijn verkrijgbaar in de varianten Original, Tropical en Blush.

De Tropical droogshampoo geeft het haar een zomers en fris gevoel. Je waant je direct in tropische sferen met de exotische geur van kokosnoten.

De Batiste Blush droogshampoo is verrijkt met een aromatische geurenmix van: fresia, tuberoos, oranje bloesem, lelie en pioenroos. Met de bloemige en flirterige geur van Blush blaast jouw haar binnen enkele seconden nieuw leven in.

Voor gebruik: schud het flesje en houdt het op ongeveer 30 centimeter afstand van je haar. Spuit lichtjes en gelijkmatig over je haar en masseer het daarna met je vingertoppen door je haar. Laat de droogshampoo even zitten en borstel en style je haar daarna in model.

De mini’s zijn vanaf 20 mei verkrijgbaar bij Kruidvat en geselecteerde DA & DIO drogisterijen Verkoopadviesprijs: € 2,02

Geef een reactie