Beautybox april 2013 – Fris & Fruitig

De Beautybox van april is binnen! Het thema van de box is deze maand ‘FRIS&FRUITIG’. Aan de inhoud te zien is hij zeker fruitig. Een showergel met watermeloen en grapefruit en een heerlijke masker van tropisch fruit.

April is de maand waarin de bloemetjes en bijtjes weer tevoorschijn komen en we onze winterkleding omruilen voor zomerse jurken. In de box zitten producten die ons moeten helpen om letterlijk fris en fruitig voor de dag te komen, te ontspannen en jezelf en je huid optimaal te verwennen. Om in koninklijke sferen te komen hebben ze er een Hollands product toegevoegd. April 2013 is een maand om nier te vergeten. We gaan van koningin naar koning en dat moet gevierd worden.

beautybox april 7

Burt’s Bees – Lippenbalsem – Full Size €3,95 per stuk
‘Met het voorjaar komen de bijtjes ook weer tevoorschijn! wat past er nu beter bij de lente dan een producten van Burt’s Bees? Deze lippenbalsem is gemaakt van bijenwas en is 100% natuurlijk. Vitaminen en essentiële vetzuren zorgen voor een optimale voeding en verzachting van de lippen. De toegevoegde pepermuntolie zorgt voor een verfrissende tinteling.

beautybox april 9

CB12 – Mondverzorging – Full Size €12,95 / 250 ml
Iederen wil graag fris en fruitig voor de dag komen. Denk hierbij niet alleen aan de buitenkant, maar ook aan de innerlijke verzorging. Niks zo vervelend dan onzeker te zijn over je adem. Beuatybox laat ons kennismaken met een effectief product van CB12. Na gebruik ben je maar liefst 12 uur beschermd van ongewenste geuren.

beautybox april 10

Montagne Jeunesse – Fruit Smoothie – Full Size €1,95 per stuk
Een mooie, frisse stralende huid willen we allemaal! De maskers van Fruit Smoothie geven je niet alleen een echt voorjaarsgevoel door de heerlijke geur, ze hebben ook nog eens een diep reinigende werking. Het masker is geschikt voor ieder huidtype.

Fruit Works – Shower Gel – Full Size €5,90 / 240 ml
De Fruit Works douchegel van Grace Cole is een verrukkelijk begin van de dag! Het reinigt, hydrateert en verfrist de huid en je krijgt een echt vakantiegevoel. Grace Cole is een populair merk uit de UK en heeft meerdere awards gewonnen met hun bath&body producten.

beautybox april 6

Herôme – Take Away Nail / 100% Holland – Full Size 2,99 per stuk
Oranje is niet alleen de kleur van de lente, maar ook van ons Koningshuis. Door de tronnswisseling is 30 april 2013 een dag die de geschiedenisboeken ingaat. Daarom deze 100% Holland lak van Herôme.

beautybox april 8

beautybox april 1

Alle producten in deze box ruiken lekker. De nagellak ziet er mooi uit, lakt fijn en dekt ook goed na 3 laagjes. Helaas vind ik de box niet erg bijzonder en vallen de soorten producten tegen. Ik overweeg het abonnement stop te zetten.

De Beautybox kost 14,95 per maand inclu. verzendkosten.

Geef een reactie