Beautybox maart 2013 – Cadeautjes

beautybox maart

De Beautybox van maart is binnen! Deze maand bestaat de Beautybox 1 jaar.  Hoera! Het thema deze maand is daarom ‘Cadeautjes’. Om deze feestelijke maand te vieren heeft het Beautybox team een verwen-box samengesteld.

‘Maart is de maand waarin we de winter gedag kunnen zeggen en de lentebries kunnen verwelkomen. Terrasjes beginnen alweer te lonken en gezellige lentekleuren mogen weer tevoorschijn komen.’ Gelukkig schijnt het zonnetje, maar helaas waren die terrasjes deze maand nog niet zo aantrekkelijk.

beautybox maart 1

‘Alles in deze box zou je cadeau kunnen doen aan jezelf of aan iemand anders’. Laten we dan maar snel kijken wat er in zit.

beautybox maart 2 beautybox maart 3

beautybox maart 7

Wat gelijk opvalt is een sample van het Thierry Mugler – Womanity parfum. Hij ruikt lekker fris, zoetig en een beetje zwaar. Een parfum die goed bij mij past. ‘De parfum is eco-vriendelijk en uniek. Womanity ontwikkelt zich op iedere huid anders. Een muzikaal parfum waarbij de noten worden bespeeld door de emoties van de vrouw die het draagt. Het parfum laat vijgen en kaviaar samensmelten, uitgebalanceerd door vijgenhout en vijgenblad.’ – Full Size 70,50 voor 50 ml. Bijzonder ingrediënt: Kaviaar

beautybox maart 4

Scottish Fine Soap – Soap in a Tin – Full Size 5,05 voor 100 gram. Een leuk cadeau voor jezelf of voor een ander. ‘Soap in a Tin is een handzeep met exfoliërende, verzorgende en hydraterende eigenschappen van haver, hyacint, zeewier en heide. De geur is geïnspireerd op bloemen en de zeep is proefdiervrij’.

beautybox maart 8 beautybox maart 9

Eveline Cosmetics – Handcremé – Full Size 6,95 voor 100 ml. Hier ben ik heel erg benieuwd naar. Geen overbodige luxe met dit koude weer. Eveline Cosmetics is een merk met proefdiervrije cosmetica. Deze handcremé moet je handen herstellen en hydrateren. Bijzonder ingrediënt: Geitenmelk. Een review volgt!

beautybox maart 10 beautybox maart 11

Make-up Studio – Fluid Linder – Full Size 12,90 voor 2,5 ml. Make-up Studio is bij beauty liefhebbers wel bekend. Dit is een hele mooie Fluid Linder in de kleur Sparkeling Black. ‘Deze eyeliner heeft een schitterend metallic effect en door de stevige punt kun je gemakkelijk een mooie, strakke, lijn zetten’.

beautybox maart 6

Miners -Nagellak – Full Size 3,49. Of dit een Full Size is weet ik niet. Miners komt uit de UK. ‘Een merk wat is geïnspireerd door mode, toonaangevende trends en kleuren op de catwalk.’ Leuk om it te proberen.

beautybox maart 5

Omdat Beautybox 1 jaar bestaat krijgt elke lid deze maand een beautybox speigeltje als extra. Handig voor in je tas.

De Beautybox. Zoals de naam al zegt een box vol beautyproducten. De box kost 14,95 en bevat elk maand minimaal vijf producten van high-end merken, waarvan twee of drie full-size.

Geef een reactie