Beautyproducten van H&M

1

De H&M heeft weer een aantal nieuwe beautyproducten. Ze zien er erg leuk uit, maar zijn ze ook zo goed als ze er uit zien? Ik heb een body mist, drie solid parfums en twee scented mini nagellakjes in groen en roze om te testen.

4

De body mist heeft de naam ‘Garden delight’. Een fles van 250 ml dus daar kan je wel even mee doen.  Het is een lichte zomers geur. Een body mist blijft niet zo lang hangen, maar ze verkopen de geur ook als parfume.

56

Solid parfume in de geur ‘Garden delight’ heeft de zelfde geur als de body mist, maar is lang niet zo sterk. Dan ‘Secret peona’ deze ruikt naar kokos en vanilie een warme zoete geur. De laatste geur is ‘White garden’ deze komt erg in de buurt van Secret delight, maar is net wat scherper van geur. De solid parfums smeren wat onhandig, maar er komt wel een goede geur vanaf.

2

Als laatste de scented nagellakjes in ‘Rose pink’ en ‘Green apple’. Twee mooi zachte kleuren. Er hangt een zoete geur bij elk lakje, maar ik ruik de nagellak ook gewoon. Voor mij hoeft een nagellak niet scented te zijn. Een nagellak moet goed lakken en dekken. Lakken doen ze prima, maar zelfs na vier laagjes dekken ze nog niet goed.

 

Geef een reactie