Bespaartips tijdens het shoppen

In tjjden van crisis moet je slim zijn met geld, je kan niet teveel uitgeven tijdens een shopmiddagje met je beste vriendin. Hoe leuk dat ene jurkje jouw ook staat wees verstandig en shop tijdens de SALE, want dat scheelt een heleboel kan ik je vertellen.

Ben je niet zo goed in bezuinigen als het om shoppen gaat, lees dan snel deze bespaartips hieronder!

* Ga winkelen tijdens een Sale, dat scheelt handen vol geld. Maar let op! niet bij elke uitverkoop kan je besparen, iets is dan al afgeprijsd maar dan blijkt het nog steeds erg duur te zijn (laat je niet verleiden door afprijskaartjes).

* Ga bijvoorbeeld naar een monstersale, waar je kleding en accessoires kan aanschaffen voor de inkoopprijs! Zo zijn er dan ook de ‘Fashiondays’, deze worden een paar keer per jaar in het World Fashion Center in Amsterdam gehouden. Voor deze gelegenheid moet je wel kaarten kopen, klik hier voor kaarten.

* Vaak kan je veel goedkoper winkelen op internet dan in de winkel zelf. En negen van de tien keer wordt het ook nog eens gratis verzonden!

 

* Ga eens op zoek op het web naar diverse kortingscodes voor allerlei soorten webshops o.a. Zalando of Supertrash. Ga hiervoor naar: kortingscode.nl

Ik hoop dat ik jullie de goede richting op heb geholpen als het gaat op besparen tijdens het shoppen!

Xx,-

Beeld: Pinterest

Geef een reactie