Bloggersevent Søstrene Grene – Shoplog + Goodiebag

Elkaar en de winkel leren kennen. Dit was het idee van Søstrene Grene. De winkel afkomstig uit Scandinavië organiseerde een bloggersevent in Groningen op 20 maart. Daar  waar hun eerste winkel in Nederland is gevestigd. Søstrene Grene is opgezet door de gezusters Grene in 1973 en verkoopt spullen van ver weg en dichtbij voor een betaalbare prijs.

Sostrene Grene (2)
Foto: Søstrene Grene

Nu woon ik op 20 minuten fietsen van de winkel en ben ik er al meerdere keren voorbij gelopen, maar nog nooit had ik de winkel van binnen gezien. Voor anderen misschien een shock, maar de winkel valt mij niet echt op.  Wat is het voor winkel? wat verkopen ze allemaal? Is het echt zo leuk als ze zeggen?

sostrene grene 9

Verwelkomd met een glas prosecco werden we naar het magazijn gestuurd. Na een kort welkomstwoord van de bedrijfsleider konden we de winkel gaan bekijken. Het was erg gezellig en heb met meerdere meiden kennis kunnen maken tijdens het winkelen.

sostrene grene 3

sostrene grene 4

sostrene grene 6

Ze hebben een diversiteit aan producten en verkopen onder meer porselein, knutselspullen en etenswaar. Bij deze laatste heb ik ook een aantal glutenvrije producten zien staan.  Hoe de baileys thee smaakt weet ik niet, maar de drop thee heb ik gehad. Het heeft iets weg van zoethout. Niet mijn favoriet, maar ook niet vies.

sostrene grene 7

sostrene grene 10

sostrene grene 1

In dit artikel wordt er nog gesproken over knuffelbare kledinghangers.  Ze kosten 1,44 of 1,48 per stuk en zijn in alle kleuren van de regenboog verkrijgbaar. Ik heb zelf een paar gekocht in beige. Wat ik heb gekocht is bijna alleen maar voor DIY’s.

De Goodiebag

sostrene grene 12

sostrene grene 13
Nee deze print op een mok is niks voor mij! Maar even kijken wie ik daar blij mee kan maken.

Mijn aankopen

sostrene grene 15

sostrene grene 18

sostrene grene 17

sostrene grene 16

Geef een reactie