Boekentips #1

boeken 3

Lezen vind ik leuk en doe ik graag. Chicklits, thrillers en waargebeurde verhalen in het Nederlands of Engels er staat vast wel iets van in mijn kast. Het laatste jaar heb ik niet zoveel boeken gekocht en dat is maar goed ook. Mijn verzameling boeken is groot genoeg en nog niet alles is gelezen. Op de foto’s een kleine selectie van wat ik heb.

Boeken aanraders 

Haar naam was Sarah – Een aangrijpend verhaal over een meisje wat slachtoffer is van de holocaust.
Carries dagboeken  – De titel zegt het al The Carrie Diaries! Ben jij al fan van de nieuwe serie the carries diaries? ik wel! Na de serie Sex and the City heeft Candace Bushnell dit boek geschreven. Een heel erg leuk boek over de tienerjaren van Carrie Bradshaw.
Vlinder voor altijd – Jill Mansell is een bestsellerauteur. In Nederland en Vlaanderen zijn al meer dan 2 miljoen boeken van haar verkocht. Vlinders voor altijd gaat over Lara die terug gaat naar haar geboortestad. Naast haar hartsvriendin Evie komt ze ook haar vriendje van vroeger tegen en hij is nog net zo knap toen.

Miss communicatie – Astrid Harrewijn
Chantal van Gastel – Zwaar verliefd
Simone van der Vlugt – De reunië
Emma McLaughlin & Nicola Kraus – Dagboek van een nannie

boeken 2

Ik heb het boek ‘Elixer’ van Hilary Duff ook al enige tijd in huis, maar helaas nog niet gelezen. Of het boek goed is kan ik je dus niet vertellen.

Wat voor soort boeken vinden jullie leuk? en kies voor een echt boek in je hand of pak je liever je tablet of e-reader?

Geef een reactie