Bourjois Summer Essentials kit

Deze zomer kun jij niet zonder de Bourjois Summer Essentials kit De meest fijne producten in een handige kleine verpakking, zodat je ze overal mee naar toe kunt nemen en er altijd tip top verzorgd uit ziet.

In de zomer van 2013 maken de gekleurde wimpers hun comeback. Trendy kleuren en een maximaal volume in een handig formaat, dat zijn de nieuwe Bourjois essentials voor je vakantie. Daarnaast zijn de oogproducten waterproof, zodat je er zelfs na een frisse duik in de zee nog oogverblindend uit ziet.

  • Volume Glamour Max Holidays is klein, maar slim bedacht en zal je beslist overal volgen. Klein van formaat (10,5cm), maar mèt inhoud (6 ml), past deze in elk make-uptasje en staat daarmee garant voor een sublieme en modieuze blik in alle omstandigheden! Volume Glamour Max Holidays is al in de vakantiestemming.

 

  • Contour Clubbing waterproof oogpotlood, onmisbaar deze zomer! Een waterproof oogpotlood in vibrerende kleuren. De Contour Clubbing Loving Green is ideaal voor je wildste summer nights! De waterproof formule loopt niet uit en houdt de kleur perfect vast.

 

  • Yeux Fabuleux oogreiniger, Bourjois maakt het je deze zomer wel heel gemakkelijk! Een oogreiniger die even “slim”en meeneembaar is: oogreiniger Yeux Fabuleux is uiterst praktisch in formaat. Dankzij de 50ml reist Yeux Fabuleux overal met je mee, zelfs tot in de cockpit van het vliegtuig.

De zachte en efficiënte twee-fasen formule verwijdert eenvoudig alle make-up. Zelfs waterproof! De zachte formule is fris en tonifierend en reinigt met zorg je wimpers en oogcontouren.

De mascara’s Volume Glamour Max Holidays, de Contour Clubbing waterproof & de mini-oogreiniger Yeux Fabuleux van Bourjois zijn verkrijgbaar bij Etos, Di, Inno, Kruidvat, Ici Paris XL en in de onafhankelijke parfumerieën.

Geef een reactie