Catrice Glamazone – Limited edition

De nieuwe LE collectie van Catrice is bekend! De limited edition ‘Glamazone’ voor juli/augustus 2013 neemt ons mee naar de stadsjungle. Dieren- en bloemenprints in tropische kleuren gemixt met krachtige metallics van de stad. Ga voor de Crocodile Cracker voor uniek nageldesign met een kroko look of de glinsterende Liquid Gold voor mooie accenten op het gezicht en lichaam. Laten we snel kijken naar de producten.

image (1)

Absolute Eye Colour € 2,89
Stort je op een exotisch avontuur in de tropen met de Absolute Eye Colours. De oogschaduwen zijn gehuld in bijpassend design en intense kleuren. Er zijn twee varianten: twee heldere en twee metallic tinten. Verkrijgbaar in C01 I Got The Flower!, C02 Lime Heart Is Beating Like A Jungle Drum, C03 Jungle Treasure en C04 cARMOURflage.

Lip Colour Pen € 4,99
Lipstick jungle. De pennen hebben een zachte, intrekbare tip voor een nauwkeurige applicatie. Er zijn twee kleuren. C01 I’m A Survivor en C02 I Got The Flower!.

Liquid Gold Topper € 3,99
Glam-zone. Deze topper doet denken aan vloeibaar goud en een bron van inspiratie voor de Amazone look. De sneldrogende textuur kan over de oogschaduw worden aangebracht of op het gezicht en lichaam voor glinsterende highlights. C01 Jungle Treasure.

Defining Blush € 3,99
Voor een stralende teint en mooie gedefinieerde gezichtscontouren. Verkrijgbaar in C01 I’m A Survivor en C02 I Got The Flower!.

Ultimate Nail Lacquer € 2,99
Trendy smaragd, intens violet, signaalrood en fel limoen doen denken aan paradijselijke flora en fauna. Prachtige kleuren van het regenwoud. C01 Dirty Liana, C02 I Got The Flower!, C03 I’m A Survivor en C04 Lime Heart Is Beating Like A Jungle Drum.

Crocodile Cracker € 2,99
Dundee Manicure. Geef je nagels een spannende jungle look met de Crocodile Cracker. Deze special-effect nagellak barst open tijdens het drogen en laat een unieke metallic gouden kroko look achter op je nagels. De Crocodile Cracker geeft het beste resultaat wanneer het over gekleurde nagellak wordt aangebracht.  C01 cARMOURflage.

hsfile_230216

Glamazone is in juli en augustus 2013 verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België.

Geef een reactie