Catrice – Limited Edition Feathers & Pearls

De befaamde gouden tijden van de 20e eeuw waarin alles veranderde – wilde feesten, spectaculaire revues, burlesque danseressen en Hollywoodiconen – vormen de inspiratie voor de mode van nu. Speelse charlestonjurkjes met pailletten, glitters en veren in combinatie met weelderige kapsels veroveren de catwalks.

Het Eye Palette bevat vijf oogschaduwen, een cake-eyeliner die wordt aangebracht met een vochtig kwastje en een handige duo-applicator. De oogschaduwtinten met glittereffect variëren van antraciet, zilver, goud en diamant en hebben een zachte textuur waarmee je een fantastische oogmake-up met een ware glam factor creëert! Verkrijgbaar in C01 Hollywood’s Golden Age voor € 4,99.

Catrice Feathers&Pearls Eye Palette

 

Clear Brow Fixing Pen – Deze slimme pen bevat een transparante textuur die niet plakt en waarmee je alle haartjes in bedwang houdt. Hiermee maak je elke oogmake-up bijzonder! € 2,89

Catrice Feathers&Pearls Clear Brow Fixing Pen

 

Lashes for Gold – Dé twenties look: extravagante, perfect gevormd wimpers, gitzwart met subtiel gouden accenten € 3,99.

Catrice Feathers&Pearls Lashes For Gold

Lash & Eye Sparkling Gel – Diamantschittering! Met de transparante textuur van de Lash & Eye Sparkling Gel geef je de puntjes van je wimpers of de binnenkant van de ooghoeken een sprankelend accent € 3,39.

Catrice Feathers&Pearls Lash&Eye Sparkling Gel

Skin Pearls – Fijne pareltjes. Nieuwe wegen voor traditionele parels: met innovatieve Skin Pearls kun je je eigen juweel op de huid creëren. De strengen zijn zelfklevend en kunnen als armband of huidsieraad worden gebruikt € 3,59.

Catrice Feathers&Pearls Skin Pearls

Roaring Lip Colour – Très chic. deze superelegante lipsticks met een semi-matte finish komen in klassieke kleuren als lichtroze en rood. De crèmige textuur geeft lippen een fabuleuze 1920’s look! Verkrijgbaar in C01 Charleston’s Fame, C02 Roaring Red en C03 Josephine’s Joy € 3,99.

Ultimate Nail Lacquer – Deze Ultimate Nail Lacquers met een stijlvolle dop in art deco design zien er niet alleen zeer elegant uit, zij bieden ook ultieme dekking en lange houdbaarheid. Ze komen in de mooiste kleuren van het seizoen: zilver, goud, roze, rood en zwart – sommige in uni, andere bevatten ultrafijne glittertjes. Verkrijgbaar in C01 Flapper Style, C02 Golden Twenties, C03 Charleston’s Fame, C04 Roaring Red en C05 Running Wild € 2,99.

Nail Sequins – Deze elegante pailletjes in feestelijk goud en mysterieus zwart geven deze ’20 look een ultiem trendy 3-D accent van nu. Ze worden aangebracht over de nagellak terwijl deze nog niet droog is. Je kunt ze heel gericht plaatsen of ze over de nagel strooien of je nagels er compleet in dopen! Verkrijgbaar in C01 Golden Twenties and C02 Running Wild € 2,99.

Feathers & Pearls” by CATRICE is vanaf december 2013 t/m half januari 2014 verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

 

Geef een reactie