Limited editon Catrice – Thrilling me Softly – Oktober 2013

‘Nieuwe wegen en meer passie in de mode’. Op de catwalks zijn modellen gehuld in leer en kant. Sierlijk, mysterieus en vrouwelijk. Zwart domineert en wordt geaccentueerd met helder rood, zacht roze en nude tinten. Goud en paars geven de look een extra twist. Daarom komt Catrice in oktober en november met de limited edition lijn ‘Thrilling me softly’.

Catr. Thrilling Me Softly Lace Patch Eyeliners

Lace Patch Eyeliners – € 2,99

Lace Patch Eyeliners zijn ware oogcouture. Verkrijgbaar in C01 Deep Black.

catr_betterfalselashes_ultrablack-e1377778964796 catr_betterfalselashes_ultrablack_opened-e1377778985142

Better Than False Lashes Mascara UB – € 4,59

Femme Totale. Minimale inspanning – maximaal effect. De nieuwe Better than False Lashes Mascara Ultra Black heeft een effectieve volumeborstel om dramatische volume, ultieme lengte en extreme krul te creëren. Ook verkrijgbaar in het standaardassortiment in C01 Ultra Black.

Catr. Thrilling Me Softly Long-Lasting Lip Lacquer

Wet Shine Stain Lip Lacquer – € 3,99

Nu in een limited zachte nude tint en twee fellere roze/rode kleuren. Verkrijgbaar in C01 Innocent, C02 Thrilling and C03 Fatal.

Catr. Thrilling Me Softly Smooth Blush Stick

Smooth Blush Stick – € 4,59

De draaibare blush stick is ideaal om jukbeenderen te benadrukken met krachtig rood of roze. Het is eenvoudig aan te brengen, bouwt bij elke toepassing de kleurintensiteit op, en voelt licht op de huid. Verkrijgbaar in C01 Feverish en C02 Daredevil.

catr_thrillmesoftly_eyeliner-e1377778869160

Cat Eyes Eyeliner Pen – € 3,59  

Met de extra brede vilten tip in diepzwart creëer je een expressieve eyeliner en een elegante gothic look. Verkrijgbaar in C01 Deep Black.

Catr. Thrilling Me Softly Absolute Eye Colour Trio Catr. Thrilling Me Softly Absolute Eye Colour Trio

 Absolute Eye Colour Trio – € 3,89

Deze twee zachte poederoogschaduwen bevatten elk drie tinten. Elke oogschaduw heeft zowel matte als glinstereffecten. Verkrijgbaar in C01 Soft Thrill en C02 Gentle Thrill.

Ultimate Nail Lacquer – € 2,99

Naast de ultiem langhoudende dekking, bieden deze Ultimate Nail Lacquers ook de meest prachtige Thrilling-me-Softly tinten in nude, koel goud, paars en rood. Het kanten dessin maakt het flesje extra devine. Verkrijgbaar in C01 Discreet, C02 Suspect, C03 Occult, C04 Allure en C05 Daredevil.

De ‘Thrilling me Softly’ limited edition lijn is vanaf eind oktober t/m november 2013 verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België.

Geef een reactie