Citytrip Gordes Provence

Gordes ik had er nog nooit eerder van gehoord, maar eigenlijk is dat wel normaal. Er zijn hier zo veel schitterende dorpjes met van die namen die je gewoon niet kan onthouden. Maar dit is niet zomaar een alledaags dorpje, Gordes ligt namelijk op een rots gelegen in het Luberon-gebergte 38 kilometer ten oosten van Avignon. En is zeker een bezoekje waard!

 Al struinend door allerlei kleine smalle steegjes ontdek je de leukste huisjes en binnenplaatsjes. Dit is niet voor niets een van de mooiste dorpen van Frankrijk.

Een schilderachtje plaatsje waar al veel schilders hun inspiratie hebben opgedaan. Ik kan me dat heel goed voorstellen, nadat je Gordes hebt bezocht bruist het van de inspiratie en wil je namelijk zo snel mogelijk de foto’s terugzien. Het liefst zou ik dan ook alle 140 foto’s aan jullie willen laten zien. Maar dat is niet haalbaar. Daarom laat ik alleen de leukste hoogtepunten zien van de trip.

 

Geef een reactie