De Beautybox – Elke maand een box vol beautyproducten

bb 8
Foto: Lilian Anakotta

Graag wil ik  jullie voorstellen aan de Beautybox. Zoals de naam al zegt een box vol beautyproducten. De box kost 14,95 en bevat elk maand minimaal vijf producten van high-end merken, waarvan twee of drie meestal full-size. In Nederland heb je onder meer ook de Glossybox en de Trulyyoursbox.

bb 2
Foto: Lilian Anakotta
bb 5
Foto: Lilian Anakotta

Dit is de box van deze maand. Helaas was de box al verlaat verstuurd door late levering van producten en duurde het ook nog een aantal dagen met de bezorging van de box. Ik heb daar niet eerder problemen mee gehad, maar hoop ook dat het niet vaker gebeurd. Je krijgt ook altijd een kaartje met de informatie over de inhoud van de box. Deze staat helaas niet op de foto. Het thema is ‘Winter Musthaves’.

bb 7
Foto: Lilian Anakotta

Leuk bedacht is de kaars. Hij ruikt een beetje kruidig en winters, maar erg lekker.

bb 4
Foto: Lilian Anakotta

Een fijne body lotion is altijd welkom. Helaas ben ik allergisch voor Dove, maar ik maak iemand anders er vast blij mee. Dit is een full-size van 250 ml en kost €6,99.

bb 3
Foto: Lilian Anakotta

Een lipbalsem van Palmer’s en een gezichtsmasker van Beautea. Deze twee producten zijn ook full-size. De lipbalm is €2,99 en het gezichtsmasker 50 ml €34,90.

bb 6
Foto: Lilian Anakotta

Als laatste zitten er nog twee samples van RoC Enydrial in. Een Douche crème en een Body Balsem. Full-size is de Douche crème €16,95 voor 400 ml en de Body Balsem €16,95 voor 200 ml.

De waarde van de producten is dus hoger dan 14,95. Zeker een keer het proberen waard. Je kan de box ook gemakkelijk weer opzeggen.

Geef een reactie