De Crop Top VS het Naveltruitje

Laatst was ik in de H&M samen met mijn moeder. Na wat rondsnuffelen op de afdeling, zag ik een leuke gestreepte crop top liggen. Maar dit model had ik al vaker gezien, niet in de winkel maar in de kledingkast van mijn moeder. Na wat graafwerk in de kledingkast had ik de crop top van mijn moeder gevonden, precies hetzelfde model als in de winkel. Zo zie je maar dat modetrends van toen weer hartstikke hot zijn op het moment!

In de jaren 90′ had je het naveltruitje, eigenlijk hetzelfde principe maar met een andere benoeming. Toen waren duidelijk de navels te zien bij de dames, maar bij de¬†cropped top zie haast geen navel wel wat huid, maar het blijft subtiel.

Het lijkt allemaal zo op elkaar dat je gewoon een vergelijkend exemplaar kan terugvinden in de kledingkast van je moeder. Heeft je mams de bezem door haar kledingkast gehaald? No problem, ga dan op zoek bij een leuke vintage shop bij jouw in de buurt.

Beeld: H&M/Pinterest.

Geef een reactie