De gezelligste Scandinavische winkel

De Deense retail keten Søstrene Grene vond Nieuwendijk, Amsterdam, een ideale locatie voor een nieuwe winkel. De Scandinavische winkel is klaar om hun kenmerkende en esthetische designs te lanceren in een nieuw deel van Nederland. 

Søstrene Grene is een Scandinavische keten van franchise winkels, en ontwerpt en verkoopt artikelen in de categorieën interieur, keukenbenodigdheden, hobbyartikelen, accessoires voor feestjes, schilderbenodigdheden, kantoor- en schoolartikelen en persoonlijke verzorging.

Over Søstrene Grene: 

Søstrene Grene is een Deense retail keten van franchise winkels, internationaal bekend vanwege de karakteristieke designs, het dynamische assortiment met variërende artikelen, en de acceptabele prijzen.

Het concept draait om de twee  Grene zussen: de altijd creatieve Anna en de op details gefocuste  Clara – twee respectabele oudere dames die elk hun eigen licht laten schijnen op het gebruik en de herkomst van hun producten.

Afgelopen 6 november, openende de deur van een nieuwe Søstrene Grene winkel aan de Nieuwendijk 219 in Amsterdam. Heb jij de Scandinavische winkel al een bezoekje gebracht?

 

Geef een reactie