De ideale bikini zelf samenstellen

Nog steeds druk op zoek naar de ideale bikini voor deze zomer? Maar kom je niet de juiste pasvorm tegen wat het beste bij jouw lichaam past. Lieve dames er is een oplossing! Je kan nu zelf combineren en spelen met kleuren of diverse modellen.

Ben je meer van de halter bikini of de bandeau versie, kies het juiste model waar jij je het prettigst bij voelt.

Ken je dat probleem dat je eindelijk je maat hebt gevonden in het juiste bikini topje, alleen wanneer je het broekje ziet denk je hmm…. Daar gaan mijn billen niet inpassen hoor. Helaas zijn de meeste dames nogal onzeker over hun curves (waaronder ik). Bij de bikinibroekjes van Lagoen kan je zelf bepalen hoe strak het broekje moet zitten, ik zeg ideaal toch?

Ben je niet zo van de saaie standaard bikini’s? Kies er dan voor om een leuke strik bij te voegen in een andere kleur, of juist dezelfde kleur als je bikini. Kan je niet kiezen welke kleur je moet nemen… Combineer twee verschillende kleuren en geef zo een speels effect aan je bikini topje. Als extra kan je nog leuke kraaltjes toevoegen. Ik heb hier voor een meer donkerblauwe kleur gekozen omdat ik het leuk vind om te spelen met kleurtjes.

Wat vinden jullie van mijn gekozen bikini setje? Welke kleuren vinden jullie het meest geschikt voor deze zomer, let me know 😉

* Dit is een gesponsord artikel

Geef een reactie