De nagellakdroger van de Action

O nee! je hebt net je nagels gelakt en je moet naar de wc, iets uit je tas pakken of andere werkzaamheden doen. Om je nagels snel droog hebben gebruik je een snel drogende topcoat of druppels, maar tegenwoordig heb je ook de nagellakdroger. Ik heb de nagellakdroger van de Action getest. Hij is te koop voor 1,99, maar de batterijen zijn niet inbegrepen. Wel is hij in meerdere kleuren verkrijgbaar.

Het is eigenlijk heel gemakkelijk. Je lakt je nagels en legt ze elke keer wanneer je ze wil drogen op de plaat en daar druk je dan zachtjes op. Dan begint er een ventilator te starten en voel je het apparaat koude lucht blazen.

nagellakdroger 1nagellakdroger 3nagellakdroger 4nagellakdroger 6

 

Ik heb een lakje van Essie gekozen ‘snapp happy’. Een mooie rode kleur. Ik heb na elke laag de nageldroger gebruikt. Elke keer minstens 5 minuten er onder gehad. Dat klinkt misschien wat lang,  maar eerder waren ze nog niet droog of wel droog, maar niet uitgehard. ( De topcoat heb ik er pas op gedaan nadat de rode nagellak droog was door de machine )

De droger werkt wel, maar met een föhn die op koude lucht kan krijg je het zelfde effect. Een nadeel van het apparaat is dat je duim er niet bij in past en je deze apart moet doen en je krijg er koude handen van.

Geef een reactie