De perfecte basis voor je make-up

Voor een egale huid hoef je niet langer een zware foundation te gebruiken. De Etos BB cream is een betaalbare en vederlichte crème, die perfect samensmelt met de persoonlijke teint van je huid. De lichte formule zorgt voor een natuurlijke dekking, terwijl het imperfecties vervaagt en je huid optimaal hydrateert. Voor een extra zacht huidgevoel.

De crème bevat een SPF-factor die je huid beschermt tegen de UV-stralen van de zon, zodat je huid mooi soepel en jong blijft.

De Etos BB cream is verkrijgbaar in vier verschillende tinten voor € 6.99.

 Huidverzorging en foundation in één

De Etos BB cream is een ideaal huidverzorgingsproduct; een combinatie van een crème en een foundation. In tegenstelling tot een normale foundation, sluit de BB cream de poriën niet af en hiermee creëer je een egale en natuurlijke look. De crème die zich aan jouw huidskleur aanpast, werkt verzorgend en hydraterend. De perfecte basis voor je make-up! Bij voorkeur breng je de BB cream aan als een extra laagje over je dagcrème. De crème verdeel je met je vingers gelijkmatig over je gezicht. Begin met een kleine hoeveelheid op je voorhoofd en wangen en masseer de crème daarna zachtjes verder uit over de rest van je gezicht, totdat het volledig is opgenomen. Zo creëer je een gezonde en stralende huid, zonder oneffenheden!

De Etos BB cream is vanaf maandag 29 april in alle Etos-winkels verkrijgbaar voor € 6.99. Actie: van 29 april tot en met 12 mei is de BB cream verkrijgbaar met 25% korting en betaal je slechts  € 5.25.

Geef een reactie