DIY – De Carrie Bradshaw tas

The_Carrie_Diaries_TV_Series-233306192-large

The Carrie Diaries een nieuwe Amerikaanse televisieserie over de tienerjaren van Carrie Bradshaw. De personage Carrie Bradshaw komt voort uit de bekende serie Sex and the City.

Met The Carrie Diaries gaan we terug naar de jaren 80. Carrie is dan in haar junior jaar van de middelbare school. Ze stelt ​​haar eerste vragen over liefde, seks, vriendschap en familie tijdens het navigeren tussen de wereld van de middelbare school en de grote stad Manhattan.

In de eerste aflevering van The Carrie Diaries is er per ongeluk nagellak op haar moeders tas gekomen. Ze gooit de tas niet weg, maar maakt er haar eigen tas van op een leuke en originele manier.

173240-gallerySize-the-carrie-bag
Ik vond het zo’n leuk idee dat ik een tas gevonden heb en deze op de zelfde manier ben gaan bewerken. Mijn eigen Carrie tas.

DIY Carrie 5
Wil je weten hoe ik deze gemaakt heb? Lees dan snel verder!

Benodigdheden

  • Papier
  • Een oude of goedkope tas
  • Plakband/Tape
  • Nagellak in verschillende kleuren, omdat je natuurlijk wel wat nagellak verbruikt is het raadzaam niet al te dure te kiezen

Zorg dat je een goede ondergrond hebt die vies mag worden. Ik heb zelf een aantal papieren aan elkaar geplakt. Het plaatje op de tas heb ik afgedekt met plakband zodat deze niet onder de nagellak komt te zitten.

1 tas en nagellakjes

Je kan op verschillende manieren de nagellak er op krijgen, maar het handigste is om het potje gewoon te pakken en dan langzaam er over heen gieten.

2 begin nagellak tas

En dit is het eind resultaat. Laat de tas een nacht drogen en hij is klaar voor gebruik.

DIY Carrie 4

Geef een reactie