DIY – Studded Denim Jacket

In de shoplog van gisteren konden jullie al zien dat ik een leuk spijkerjasje had aangeschaft bij de Primark. Maar nu wilde ik deze denim jacket wat gaan customizen, met verschillende soorten studs.

Bij de Action kocht ik een handig apparaatje voor €7,99 waarmee je studs kan bevestigen op kleding, schoenen, fotolijstjes en ga zo maar door. Daar hoort natuurlijk een doosje met studs bij, deze kan je gewoon los erbij kopen voor €1,99.

 

Leg eerst alle studs op de juiste plek waar je het hebben wil, dit gaat het gemakkelijkst af met een pincet. Dat werkt ook prettiger en sneller! Steek de stekker in het stopcontact van het apparaat waarmee je de studs gaat bevestigen. Wacht daarna twee minuten totdat het apparaat warm is geworden. Daarna kan je aan de slag om alle studs te gaan lijmen, onder de stud zit namelijk al een soort van een lijmlaagje, deze smelt direct bij verhitting

Wacht ongeveer 30 seconden totdat je het apparaat wegtrekt van de stud af. Als het goed is zitten de studs nu goed vast als je alles hebt afgewerkt. Raak niet direct de studs aan, deze zijn nog erg warm!!

En dan eindelijk het eindresultaat, wat vinden jullie ervan?

Xx,-

Geef een reactie