Doe mee met de Nail-Art Wedstrijd van Hema

Vanaf vandaag kan iedereen via facebook.com/hema de mooiste nagellak creaties showen, want Hema organiseert een nail-art wedstrijd op Facebook. Van 29 juli tot en met 15 september heeft Hema een  nieuw nail-art assortiment met verschillende kleuren nagellak en nageldecoratie producten.

Hoe werkt het?

Kleine kunstwerkjes met de nieuwste nail-art en nagellak van Hema kunnen als foto geupload worden op facebook.com/hema. De mooiste creaties maken elke week kans op een verrassingspakket door zoveel mogelijk stemmen te verzamelen. Aan het eind van de actieperiode zal er een winnaar gekozen worden uit de top tien van mooiste creaties, deze deelnemer wint een cadeaukaart en daarnaast tien verschillende kleuren nagellak.

image002

Prijzen

Elke week ontvangt de deelnemer met de meeste stemmen een verrassingspakket vol met leuke artikelen om je nagels te versieren en te verzorgen. Daarnaast zal er aan het einde van de actieperiode door de jury van Hema een winnaar gekozen worden uit de top 10 van mooiste creaties met de meeste stemmen. Deze deelnemer wint een cadeaukaart ter waarde van €50,- en daarnaast tien verschillende kleuren nagellak.

Assortiment

Vijf mooie en vrolijke kleuren nagellak zijn te verkrijgen in een flesje met een speciaal nail-art kwastje. Met deze kwastjes zijn verschillende patronen en figuren te creëren. Kleine en grotere stippen, figuren, strepen en patronen zijn ook te maken met de dottingpen met twee verschillende uiteindes. Extra versiering zijn de verschillende diamantjes en de nagel kaviaar. De diamantjes zijn aan te brengen op de nog natte nagel en af te lakken met een topcoat. De nagel kaviaar verkrijgbaar in zes verschillende kleuren creëert een luxe 3D effect op je nagels.

image003

Geef een reactie