Easy nail art kit van Bourjois

Ik testte vandaag de ‘Easy nail art kit van Bourjois’. Alles is goed en duidelijk uitgelegd via de plaatjes op de verpakking zelf, maar het lijkt makkelijker dan het is. Je hebt best wel wat geduld nodig om dit mooi en netjes te kunnen doen.

Na drie mislukte pogingen hield ik het maar bij 1 vinger. Je begint eerst al je nagels te lakken in de gewenste kleur. Als je dat hebt gedaan moet je wachten totdat alles goed is opgedroogd, maar dan ook echt goed! Als je te snel het patroon eroverheen plakt en je het weer weg wilt halen, dan komt al het nagellak van je vinger mee, zonde dus!! Ik adviseer een nagellak van goede kwaliteit, de wat duurdere die goed hard wordt. Als je creatief bent met nail art en over een grote dosis geduld beschikt is dit een aanrader, anders niet.

Al met al ben ik wel tevreden, maar of het voor herhaling vatbaar is weet ik nog niet…

Geef een reactie