Elizabeth Arden – Eight Hour Cream

elizabeth arden 6

De Elizabeth Arden Eight Hour Cream is één van mijn favoriete beauty producten. Eindelijk iets dat werkt voor de droge plekjes op mijn huid of  droge en gebarsten lippen. Het is geen crème, maar een vettige balsem. Het heeft een vrij sterke geur, maar mocht je daar niet tegen kunnen dan is er ook de parfumvrije versie.

elizabeth arden 3

elizabeth arden 2

elizabeth arden 4

De laatste weken heb ik opeens last van droge plekjes. Zo erg dat ik naar de huisarts ben gegaan. Van deze heb ik een hormoonzalfje gekregen die ik een weekje mocht gebruiken, maar hoewel het eerst weg ging kwam het al snel weer terug.

Met de Eight Hour Cream is de plek op mijn neus verdwenen. (helaas heb ik geen foto) Andere plekjes zijn niet compleet verdwenen, maar voelen wel beter aan.  Ik vind het een hele vooruitgang. Het beste is om de balsem op kleine plekjes te smeren en niet over je hele gezicht.

Ik heb de kleine tube bij bijenkorf in de sale gekocht voor 7,50 de grote tube bij parfumerie.nl voor 24,95

Ben jij al bekend met de Eight Hour Cream van Elizabeth Arden?

Geef een reactie