Elle Inside Design Amsterdam

Tijdens het Elle Inside Design staat Amsterdam bol van het design. Jong talent en gevestigde namen tonen hun kunsten en nieuwe ontwerpen zijn er te zien op verrassende plekken in de stad. Bovendien zijn er inspirerende lezingen, exposities en borrels. Het startschot wordt op 26 september gegeven en gaat dan drie dagen door. Zie elle.nl/insidedesign.nl voor meer informatie.
 
SIT, FIT & WIN
Als je uitgeput bent van de IDA route, plof dan even neer in ‘Fred’s huiskamer’ voor de winkel op Fred’s eigen ontworpen creaties. De winkels in de Sint Luciensteeg en op de Utrechtsestraat zijn namelijk tijdens deze Inside Design voorzien van meubels gemaakt van schoenen en tassen. Home-made design waar je op gezeten moet hebben! Natuurlijk ligt de Elle Decoration voor je klaar en is er een fijn verfrissend drankje terwijl je schoenen past. Heb je jouw totale must have gevonden in de winkel?
Dan valt er ook nog iets te winnen want als je een polaroid laat maken van je favoriete model kun je jouw geliefde tas of schoenen óf het gehele aankoopbedrag terug winnen.
De winnaars worden in de week erop bekend gemaakt dus je hoeft niet lang op je favoriete Fredjes te wachten.
Voor meer informatie zie ook: bretoniere.nl

Geef een reactie