Essence ‘Ticket to paradise’ – Trend edition juni/juli 2013

Laatste oproep voor alle passagiers met een ticket to paradise! Met de trend edition “ticket to paradise” voert essence je mee naar prachtige kusten, tropische temperaturen en idyllische stranden waar plezier en relaxen perfect samengaan. Heldere kleuren als goud, oranje, fuchsia, paars, turkoois en azuurblauw geven je het ultieme zomergevoel terwijl de lichte, gelachtige texturen het gezicht een zomerse gloed geven zonder zwaar aan te voelen. Precies goed voor hoge temperaturen aan het strand of wanneer je uitgaat en de hele nacht danst! Naast jelly oogschaduwen en transparante lipglosses zijn er twee highlights in deze trend edition. Shimmer powder met 3D print en een haarmascara in turkoois en paars!

image

Oogschaduw € 2,89
Deze oogschaduw accentueert de ogen met intens turkoois, helder azuurblauw of zomers goud met een subtiele glans. De verkoelende geltextuur is ideaal voor warme dagen aan het strand. Voor een intenser kleurresultaat breng je meerdere laagjes aan. Verkrijgbaar in 01 dive with me to the island, 02 deep sea baby en 03 tropical heat.

ess_TicketToParadise_Eyeshadow#02 ess_TicketToParadise_Eyeshadow#02_opened ess_TicketToParadise_Eyeshadow#01 ess_TicketToParadise_Eyeshadow#01_opened ess_TicketToParadise_Eyeshadow#03 ess_TicketToParadise_Eyeshadow#03_opened

Lipgloss € 1,99
Drie lipglosses in oranje, fuchsia en turkoois. Ze hebben een lichte glinstering en subtiele geur. Verkrijgbaar in 01 sun said red, 02 my treasure island en 03 dive with me to the island.

ess_TicketToParadise_Lipgloss#03 ess_TicketToParadise_Lipgloss#02 ess_TicketToParadise_Lipgloss#01

Lipliner € 1,39
Lipliners in warm oranje en intens fuchsia. De lichte glossy textuur is gemakkelijk aan te brengen en matcht perfect met de lipglosses. Verkrijgbaar in 01 sun said red en 02 my treasure island.

ess_TicketToParadise_LipLiner#02 ess_TicketToParadise_LipLiner#01

Nagellak  € 1,89
Kleurige nagellakken in turkoois, goud, oranje en fuchsia. Mooie kleuren voor op je handen en voeten in de zomer. 01 Dive with me to the island, 02 tropical heat, 03 sun said red en 04 my treasure island.

ess_TicketToParadise_Nailpolish#04 ess_TicketToParadise_Nailpolish#03 ess_TicketToParadise_Nailpolish#02 ess_TicketToParadise_Nailpolish#01

Shimmer powder € 2,99
Zomerzon! De shimmer powder is een must-have voor een natuurlijk glanzende teint. Het tovert prachtige gouden highlights op je gezicht en hals. Het 3D dessin met hibiscusbloesem en palmbladeren maakt dit product tot een echte eye-catcher! Verkrijgbaar in 01 tropical heat.

ess_TicketToParadise_ShimmerPowder

Haar mascara € 2,99
Two-tone hair! Deze coole trend voor de zomer geeft kleur aan je lokken! De haarmascara in paars en turkoois geeft het haar zomerse accenten. De mascara is gemakkelijk aan te brengen en om het te verwijderen hoef je het alleen maar uit te wassen. Verkrijgbaar in 01 rumble in the jungle en 02 dive with me to the island. 

ess_TicketToParadise_Mascara#02 ess_TicketToParadise_Mascara#01

 

Essence “ticket to paradise” is verkrijgbaar vanaf half juni en juli 2013 bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België.

Welk product wil jij graag hebben? Ik ben erg benieuwd naar de haar mascara!

Geef een reactie