Essence Trend edition – Me & My Ice Cream

Verkoelend met een ijsje bij het zwembad, op het strand of op een terrasje.  Essence nodigt je deze zomer uit voor een pitsstop bij de ijscowagen met de Trend edition Me & My Ice Cream voor augustus 2013. Verrukkelijke sorbetkleuren en producten om voor te smelten. Gemarmerde oogschaduwen, lip balms, shimmer pearls. Laten we snel kijken wat deze Trend edition ons brengt.

mamic_composing_final

 

Baked eyeshadow – € 2,89
Ice eyes! De gemarmerde oogschaduw in de tinten karamel, abrikoos en mint hebben een zachte textuur voor een zomerse look met een subtiele glans. Verkrijgbaar in 01 cone head, 02 icylicious and 03 always on my mint.

 

 

ess_MeAndMyIce_CreamES#03_Icyllicious ess_MeAndMyIce_CreamES#02_Icyllicious ess_MeAndMyIce_CreamES#01_ConeHead
Lip balm – € 1,99
Let’s twist! Deze lip balms zijn verkrijgbaar in drie verschillende kleurcombinaties: lavendel-vanilla, abrikoos-beige en roze-mint. De lippen worden verwend met sheaboter en jojoba-olie en de aroma’s laten een heerlijke geur achter. Verkrijgbaar in 01 ice, ice baby, 02 icylicous en 03 ben & cherries.

ess_MeAndMyIce_LipBalm#01 ess_MeAndMyIce_LipBalm#01_open ess_MeAndMyIce_LipBalm#02 ess_MeAndMyIce_LipBalm#02_open ess_MeAndMyIce_LipBalm#03 ess_MeAndMyIce_LipBalm#03_openCream blush – € 2,89
Cream dream! De intense abrikooskleur geeft een natuurlijke, frisse tint aan de wangen. We wachten op de zon –met ons favoriete ijsje! Verkrijgbaar in 01 ice bomb.

ess_MeAndMyIce_CreamBlush

Shimmer pearls – € 3,39
Als glanzende ijsbolletjes.  De zachtjes glanzende pareltjes in pastelcombinatie zijn perfect in lijn met de kleuren in deze trend edition. Voor een subtiele glans op het gelaat en voor het camoufleren van rode plekjes.

 ess_MeAndMyIce_ShimmerPearls ess_MeAndMyIce_ShimmerPearls_open ess_MeAndMyIce_ShimmerPearls_top

Nail polish – € 1,89
Aardbei, pistache, bosbes of abrikoos? De nagellakken in de pastelkleuren roze, mint, lavendel en abrikoos zorgen ervoor dat je meteen zin krijgt in ijs! Verkrijgbaar is 01 ben & cherries, 02 always in my mint, 03 ice, ice baby en 04 icylicious.

ess_MeAndMyIce_NailPolish#01_ben&cherries ess_MeAndMyIce_NailPolish#02_allwaysinmymint ess_MeAndMyIce_NailPolish#03_IceIceBaby ess_MeAndMyIce_NailPolish#04_Icylicious

Nail topping sticker –  € 1,99
Regenboogspikkels! Deze stickers creëren een uniek en verrassend 3D effect op jouw nagels. Verkrijgbaar in 01 rainbow sprinkels.

ess_MeAndMyIce_NailToppingSticker

Hand wipes – € 1,39
Smelt je ijsje? Om zeker te zijn dat je handen weer fris en schoon zijn na het genieten van een ijsje kun je deze hand wipes gebruiken.  Ze hebben een aardbeigeur. Verkrijgbaar in 01 i scream ice cream.

ess_MeAndMyIce_HandWipes
Ik ben heel erg benieuwd naar de Shimmer pearls en de blush. Wat is de collectie schattig he?!  Laat de zomer maar komen!

Geef een reactie