Geen zon… maar toch bruin worden?

Geen straaltje zon te bekennen, maak je niet druk! met de nieuwe zonnemake-up van Bourjois hoef je niet langer te wachten op de zon om een kleurtje te kunnen krijgen. Geniet het hele jaar door van een gebruinde teint.

{13}Summer_on_the_Riviera

Een nieuwe lijn “bronzing”, zonder zelfbruiners, verrijkt de zonnemake-up van Bourjois met 4 nieuwe ultrasensorische gezichts- en lichaamsproducten:

–  BB-zonnecrème

–  een matterende basisteint

–  een maxi bruiningspoeder

–  en een mousse voor het lichaam

De korte zomerjurkjes worden uit de kast gehaald en je hebt nog geen bruin “net- terug-van-vakantiekleurtje”?

Fabulous Bronzing Mousse, een getinte mousse geformuleerd zonder zelfbruiner, vermengt deze luchtige mousse zich zeer gemakkelijk met de huid en vervaagt naar wens. Voor een onmiddellijk natuurlijk gebruind effect zonder sporen, de hele dag houdbaar. De mousse is gemakkelijk te verwijderen onder de douche.

Bronzing Primer kan alleen of als poederbasis gebruikt worden. Breng het in fijne laagjes aan over het gehele gezicht en leg hierbij de nadruk op de T- zone om poriën en rimpeltjes optisch te vervagen en ongewenste glans te verminderen.

{03}Bronzing_primer{N}{E}13,49

De look ‘Summer on the Riviera’ van Bourjois is verkrijgbaar bij Di, Inno, Kruidvat, Ici Paris XL.* BB Bronzing Cream: € 13,49
* Bronzing Primer: € 13,49
* Maxi Delight Bronzer: € 13,99
* Fabulous Bronzing Mousse: € 13,99.

Geef een reactie