Happy Bag – Schenk het mooiste van jezelf

Bij het blad Happinez nummer 8-2013 zit een Happy Bag die je ruimhartig kunt vullen met sieraden, accessoires en andere kleine spullen die misschien al jaren in laatjes of doosjes liggen te wachten op een nieuwe eigenaar. De gevulde bag lever je in bij één van de 39 Terre des Hommes-winkels. De opbrengst van de verkochte spullen komen ten goede aan de projecten van Terre des Hommes.

Mail een foto van jouw eigen gevulde Happy Bag naar redactie@happinez.nl en vertel wat je van plan bent door te geven en waarom. De inzendingen komen op de site.

Happinez vroeg vier bekende Nederlanders, Thekla Reuten, Katja Schuurman, Hans Ubbink en Marc de Hond én Happinez hoofdredacteur Marije de Jong om het goede voorbeeld te geven. Zij gaven als eersten dierbare sieraden die worden verloot onder de lezers die een gevulde Happy Bag inleveren bij een van de Terre des Hommes-winkels. Om kans te maken vul je daar een kaart in met je gegevens en het sieraad naar je keuze. Deze actie loopt tot 1 februari 2014.

Er zijn maar liefst 39 winkels van Terre des Hommes, verspreid door heel Nederland. Hier kun je tweedehands spullen vinden van goede kwaliteit. Maar je kunt ook spullen doneren! Natuurlijk de sieraden, accessoires en andere kleine hebbedingetjes via de Happy Bag maar ook bijvoorbeeld meubels of kleding die je niet langer nodig hebt.

De winkels worden gerund door vrijwilligers en de opbrengst van de verkoop gaat naar een van de 220 projecten van Terre des Hommes.

Kijk op www.terredeshommes.nl/winkels voor een winkel bij jou in de buurt.

Beeld: terredeshommes.nl en happinez.nl  / Bron: happinez.nl 

 

Geef een reactie