How to – Watermarble Nails

Water marble nail art is een tijdrovend klusje met uiteindelijk een mooi resultaat. Niemand anders heeft dezelfde nagels als jij! Stap voor stap leg ik uit hoe je deze leuke sweet candy nails moet maken.

Wat heb je nodig:

– Bekertje met water of een kommetje

– Plakband

– Verschillende soorten nagellak (kies niet voor een sneldrogende nagellak)

– saté prikkertje of een dun houten stokje

Plak één voor één je nagels af met plakband zodat de nagellak resten op het plakband terecht komen en niet op je vingers.

Kies welke kleuren nagellak je gaat gebruiken en druppel dan de nagellak in het bekertje met water doe dit steeds om en om, bijvoorbeeld eerst roze en dan geel.

Steek voorzichtig één of meerdere vingers in het bekertje met water in het patroon wat je hebt gecreëerd door middel van water marble art design. Laat je vingers in het water zitten en probeer dan voorzichtig met een klein prikkertje de resten weg te halen wat nog op het water drijft. Nadat je dit hebt gedaan kun je rustig je nagels uit het water trekken.

Als alles goed is gegaan zijn de eerste twee nagels gelukt. Ben je toch niet tevreden of is het patroon toch niet naar wens, begin dan overnieuw.

Haal niet direct het plakband wat rondom je nagels is geplakt weg. Wacht eerst even totdat alles goed is gedroogd, haal dan het plakband eraf. Corrigeer eventule nagellak resten met een nail polish corrector pen.

Het heeft even geduurd maar als alles goed is gegaan ben je nu klaar met je watermarble nails.

 

Heb jij wel eens aan water marble nail art gedaan?

Xx,-

Geef een reactie