I ♥ Summer Tag

Ik weet niet waarom, maar ik heb nog nooit een tag gedaan. Omdat ik op veel verschillende blogs de ‘I love Summer’-tag tegenkwam leek het me leuk om deze ook te doen! Hopelijk vinden jullie het ook leuk om te lezen. Laat het me vooral weten in de comments en waarom jij zo van de zomer houdt!

Wat is je favoriete nagellak voor de zomer?

In de zomer draag ik vaak felle kleuren nagellak, maar ook af en toe subtiele pastel kleurtjes. Denk daarbij aan lichtblauw, peachy of een leuke frisse mint kleur. Zelf ben ik ook gek op nail-art, maar daar moet je echt de tijd voor nemen. Dus zo af en toe concentreer ik me een middagje voor een leuke nail-art. Wil je weten hoe ik deze ‘Water marble nail-art’ heb gemaakt klik dan hier.

Wat is je favoriete lipkleur voor de zomer?

Rood! of een soort koperachtige kleur. Daarnaast als ik naar het strand ga, een goeie doorzichtige lip balm van Balmi in de smaak Cocos met een zonnefilter eraan toegevoegd.

Wat is je favoriete accessoire voor de zomer?

Allerlei verschillende soorten armbanden in vrolijke kleurtjes of een opvallende statement ketting.

Welke zomertrends van dit jaar vind je het meest leuk?

De Bloemenprint, Aztec print, maxi rok, black and white, denim vooral van die korte shortjes. I love it!!

Wat is je favoriete zomerparfum?

Dat is Lancôme La Vie est Belle Eau de Parfum Spray. De geur bestaat uit ingrediënten van onder andere: iris, patchoeli, tonkaboon, sinaasappel bloesem, Arabische jasmijn en praline. Heel fris en blijft lang zitten!

Wat neem je mee naar het terras of naar het strand?

Zonnebril + doosje, elastiekjes, (strand) leesboek, zonnebrand, tijdschrift, lippenbalsem, een vest voor als het koud wordt! Eigenlijk wel de standaard dingetjes: portemonnee, Iphone, oordopjes.

Wat is jouw favoriete zomerdrankje?

Ik heb er wel meerdere maar als ik een top 3 moet opnoemen, dan toch wel de mojito op 1. Verder de martini royale bianco met lekker veel limoen en ijsblokjes, en als laatste licor 43 gemixt met sinaasappelsap.

Wat is jouw favoriete zomermuziek?

Fijne Ibiza house muziek of gewoon van die vrolijke muziek wat op het moment dé zomerhit is.

Wat vind je het allerfijnst aan de zomer?

Geen dikke truien of tien lagen kleding en je staat nog steeds te bibberen op station. Zomer betekent voor mij een soort van vrijheid! geen dikke handschoenen of sjaals, maar lekker luchtige tops of een sexy zomerse jurk genietend van lekkere cocktail.

En tot slot, wat zijn jouw plannen voor de vakantie?

Ik heb niet echt plannen voor de vakantie, Ik heb dit jaar besloten om niet op vakantie te gaan. Ik wil juist sparen voor mijn volgende vakantie, ik wil dan wat verder weg dan normaal. Denk dan aan Indonesië, Chicago of Zanzibar. Vorig jaar ben ik al naar Curacao geweest, dat was al een heel mooi avontuur met helderblauw water!

Enjoy your summer

Xx,-

Beeld: Pinterst/Prive materiaal.

Geef een reactie