I Want Crazy – Hunter Hayes

Graag een warm welkom voor zanger Hunter Hayes!. Deze leuke jongen is een 21-jarige country zanger uit Amerika. Al eerder schreef ik over hem op mijn andere blog. Hij heeft nu een nieuwe single ‘I Want Crazy‘.

Ze laten regelmatig ook achter de schermen filmpjes zien. In deze legt hij uit waar ‘I Want Crazy’ over gaat.

Maar wie is Hunter? en hoe is hij begonnen?

Hunter is opgegroeid in Breaux Bridge in Louisiana. Op 2-jarige leeftijd had hij al zijn eerste muziekinstrument in handen. Dit was een speelgoed accordeon. Zijn carriëre ging snel, want twee jaar later verscheen hij meerdere malen op lokale en nationale televisie. Zo ook in de Nickelodeon serie ‘Figure It Out’. Op zijn dertiende deed hij mee aan de tv show ‘Americans Most Talented Kids’. Dit leidde een paar jaar later tot een platencontract bij Atlantic Records in Nashville en bracht zijn debuut single “Storm Warning” uit op 16 mei 2011.

In oktober van datzelfde jaar kwam zijn aller eerste album ‘Hunter Hayes’ uit. Hunter heeft al meerdere malen bij grote artiesten in het voorprogramma gestaan zoals de Rascal Flatts, Taylor Swift en is op dit moment op tournee met zangeres Carrie Underwood.

Hopelijk komt hij gauw ook ons landje bezoeken! Wat vinden jullie van ‘I Want Crazy’?

Geef een reactie