Inspired by Fashion

Een tijdje geleden geleden zag ik via twitter een oproepje staan of er mensen waren geïnteresseerd om zich bij een netwerkclub aan te sluiten binnen de mode. “Waarom niet dacht ik, kan het altijd proberen!”

Intussen heb ik al een paar netwerk meetings meegemaakt, en er ontstaan al leuke samenwerkingen. Onder andere een gezellige fotoshoot voor het blad HODA Magazine in de studio van LINKSHANDIG, thema Marokko.

Fotografie: Martine Dijkstra, Styling: Tessa Heukels.

Wie is Inspired by Fashion?

Een netwerkclub van en door creatieve zelfstandige vrouwen die hun krachten bundelen in de fashionwereld in Amsterdam. Doel van Inspired by Fashion is samenwerken aan grote projecten, elkaar inspireren en samen netwerken voor nieuwe klanten. Samenwerken inspireert en motiveert.

Naast de gewone meetings organiseren we ook grotere borrels voor een grotere groep mensen, de GRAND ISSUE wordt dit genoemd en voor de volgende netwerkborrel willen we jouw ook graag uitnodigen.

Wanneer: Donderdag 12 september vanaf 16 uur tot ongeveer 19 uur

Waar: Restaurant EDEL op de Postjesweg 1 te AMSTERDAM

Entree: 5 euro per persoon 

Inclusief hapjes, (drankjes voor eigen rekening).

Deze borrel staat in het teken van nieuwe energie en inspiratie na de vakantieperiode. Iedereen is weer opgeladen en gaat weer vol op aan het werk en heeft er zin in! Hoe kan je dit beter doen door met branchegenoten een borrel te drinken en eventueel samen te werken! Wie weet wat hier allemaal weer voor leuke creatieve dingen uitkomen. Ben jij creatief in Fashion? Kom dan ook! 

Klik hier om je aan te melden voor de netwerkborrel Bij aankomst graag even melden bij Martine Dijkstra.

logo IbF

Volg Inspired by Fashion via Twitter of Facebook voor nog meer leuke netwerk bijeenkomsten. 

 

Geef een reactie