Instagram en decoreer

Een paar jaar geleden zijn we begonnen met het opknappen van de zolder. Dit betreft tevens mijn slaapkamer. Nog steeds zijn er wat kleine dingen die gedaan moeten worden. Mijn kamer decoreren is er één van.

instawall 5

Een muur vol met foto’s. Instagram foto’s. Ik ben absoluut niet de eerste met dit idee, maar daarom is het niet minder leuk. Ik ben zelf erg blij met het resultaat. Het bordje heb ik bij een lokale winkel gevonden en de spreuk ‘Wish it, Dream it, Do it’ past er goed bij. Alles is verplaatsbaar en ik kan het dan altijd nog anders ophangen. Met dank aan dubbelzijdig tape!

instawall 7

instawall 3

instawall 2

Het ziet er al een stuk gezelliger uit, maar ik ben nog niet klaar. Zodra het af is zal ik een overzicht plaatsen van de gehele kamer.

Je kan je foto’s in verschillende vormen ( posters of los) laten afdrukken bij onder meer printagreat of prinstagram.

Geef een reactie