Kerst in de keuken

Nog inspiratie nodig voor het kerstdiner? Met dit nieuwe kookboek van hema kun jij straks de lekkerste gerechten op tafel zetten. Van stampotten tot toetjes, dit kookboek zit vol winterse recepten.

Mooie gedekte tafels tijdens de kerstdagen zijn  een waar feest. Met dit servies en glaswerk fleur je elke kersttafel op. Er zijn glazen, schaaltjes en saladeschalen verkrijgbaar met het zilveren en gouden stippenmotief. En het leuke is, als de Kerst is afgelopen kun je het ook nog gewoon gebruiken.

Voor de echte kerstfans zijn er ook diverse theedoeken, schorten en ovenwanten in kerstmotief. Leuk voor de kerstchefs in huis.

Met deze keukenhulpjes in kerstkleuren wordt het koken net even wat leuker. Juist dat wat je elke dag in de keuken gebruikt, mag er bijzonder uitzien. De bronzen spatels zijn echte eyecatchers in de keuken.

Zelfs de pannen en ovenschalen zijn in de kerstkleuren verkrijgbaar. Want bakken is toch veel leuker met een gouden koekenpan? Met de nieuwe braadpannen kun jij je uitsloven met de lekkerste stoofschotels.

De collectie is reeds verkrijgbaar in alle hema filialen en online op hema.nl.

Geef een reactie