Klaar voor de zomer?

De zomer staat voor de deur! maar niet in gevoelstemperatuur uit te drukken… Toch introduceert Etos een assortiment met zomerproducten, voor jou en jouw kinderen, waarmee je bij elke gelegenheid zonnig én goed voorbereid voor de dag komt. Van een zomerse top tot speelgoed voor op het strand. Met de vrolijke accessoires en de leuke kids producten van Etos, zijn jullie helemaal klaar voor de zomerzon!

Kleurrijke beauty musthaves
Op een warme dag ga je verzorgd en stralend de deur uit met de beauty musthaves van Etos! Voor een mooi gekleurde zomermond kies je voor de Etos colour balm. Dit lipproduct geeft kleur als een lippenstift en verzorgt als een balsem. De colour balm is verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren voor slechts € 3.99.

Combineer je make-up look met de nieuwe Etos blush Powder. Met vijf unieke kleurtinten in één doosje creëer je een natuurlijke, frisse en gezonde blos op de appeltjes van je wangen. Met de trendy zonnebrillen, verkrijgbaar in verschillende varianten maak je je zomerlook helemaal compleet.

Etos Blush powder* met 5 unieke tinten € 4.99

Etos zonnebrillen diverse varianten per stuk vanaf € 4.99. Actie: van 27 mei t/m 9 juni 25 % korting Dus dan per stuk vanaf € 3.74.

 

 En van 10 juni tot en met 7 juli krijg je zelfs bij besteding van € 15.- een mini lipgloss cadeau! OP=OP

Etos gratis lipgloss (sfeer 1)Het Etos zomerassortiment ligt vanaf maandag 27 mei in de winkels.

Geef een reactie