Kunstwimpers van Eye Candy

Kunstwimpers zijn eindeloos populair en niet meer weg te denken uit de wereld van make-up en visagie. Afgelopen jaar werd het Britse topmerk voor kunstwimpers Eye Candy in Nederland geïntroduceerd met drie varianten. Nu kun je kiezen uit maar liefst achttien verschillende Eye Candy kunstwimpers, van supernaturel tot lekker extravagant.

 De typen Eye Candy kunstwimpers zijn ingedeeld in vier categorieën:

 Naturalise in drie varianten zorgt voor extra volume en lengte en een natuurlijk effect.

Dramatise met acht varianten voor een scala aan glamoureffecten.

Volumise met zes varianten biedt fantastisch volume en ultieme lengte.

Individual een setje met losse wimperhaartjes voor verschilende effecten.

Supercomfortabel

Eye Candy kunstwimpers worden met de hand en met echt haar gemaakt. Daarom zien Eye Candy kunstwimpers er zo mooi en natuurlijk uit en zijn ze zo comfortabel om te dragen, zelfs voor contactlensdragers. Ook de bijbehorende lijm is prettig in gebruik, droogt elastisch op en is niet voelbaar op de oogleden. Eye Candy wimpers zijn meerdere keren te gebruiken.

How to?

Het aanbrengen van kunstwimpers lijkt moeilijk, maar als je het eenmaal onder de knie hebt, is het een koud kunstje je ogen extra te laten spreken!

  1. Breng je oogmake-up aan inclusief mascara en krul je eigen wimpers met een wimperkruller.
  2. Plaats de (ongelijmde) kunstwimpers op je eigen wimpers tegen de wimperrand om de maat te bepalen. Knip ze aan de buitenkant op maat.
  3. Houd de wimper vast met een pincet en breng een lijntje wimperlijm langs de strip aan. Wacht even tot het kleverig wordt (een paar seconden).
  4. Kijk langs je neus naar beneden in een spiegel en plaats de kunstwimpers op de wimpers tegen de aanzet van de wimpers op het ooglid. Zorg hierbij dat je de buitenooghoek nét niet raakt. Druk de wimper voorzichtig op zijn plek.

 

Eye Candy is verkrijgbaar bij Kruidvat, Etos en de goed gesorteerde drogist en parfumerie.

Eye Candy Strip Lashes € 7,99 per set

Eye Candy Eyelash adhesive (wimperlijm) € 4,65 per stuk.

Geef een reactie