Mijn highlights van de afgelopen maand #01

Januari is alweer voorbij, er zijn veel nieuwe dingen gebeurd in het nieuwe jaar! Ik probeer zoveel mogelijk van elke leuke gelegenheid of gebeurtenis een foto te maken, maar soms vergeet je dat wel eens. Maar niet getreurd er zijn weer leuke foto’s te bekijken, bekijk snel mijn highlights van afgelopen Januari!

Lekkere gebakjes eten tijdens de Hema Persdag, jongens wat zijn we verwend met allerlei lekkers zoals we dat zijn gewend van de Hema 😉 Wel moeilijk kiezen hoor, zoveel soort maar je moet wel blijven letten op je gewicht haha.

Ik spotte dit leuke Chanel jasje bij de tentoonstelling van Channel de Legende waar ik al eerder een artikel over heb geschreven. Zo’n simpel ontwerp, maar toch heel erg classy! Deze vrouw heeft zoveel betekent voor de modewereld, dat het een ware icoon is voor mij en vele anderen!

Door mijn vorige studie Fotografie gecombineerd met Journalistiek, ben ik heel anders gaan kijken naar de dingen in het leven. Je kijkt als het ware door een lens, wat wil je mensen vertellen, wat wil je ermee bereiken, wat is het doel daarvan. En af en toe kom je zo’n moment tegen die je met anderen wil delen doormiddel van een foto.

Even quality time met de kids, geen i-pad, televise of telefoon. Maar gezellig old school met autootjes spelen.

Gezellig met een vriendin door de negen straatjes struinen op zoek naar leuke boetiekjes. Ik kwam deze vintage shop tegen van Laura Dols. Ze hebben er vintage tasjes, galajurken, kamerjassen, handschoenen en ga zo maar door. Zeker een bezoekje waard om even een kijkje te komen nemen. Te vinden op de Wolvenstraat 7 in Amsterdam.

 Zelf ben ik niet zo’n fan van katten, maar kijk hoe lief en schattig hij je aankijkt. Echt een Instagram momentje!

Tijdens een shop middagje kon ik het niet laten om even toerist in eigen stad te spelen. Leuke bootjes spotten in de Amstel en daarna op Instagram plaatsen, haha volges mij doen meerden dan wel 😉

Tijdens het slenteren door allerlei  schattige winkelstraatjes krijg je natuurlijk honger! We hadden even een tussenstop gemaakt bij Toos & Roos om een hapje te eten. Ik nam een gezonde spinazie quiche. Unieke locatie aan de Berenstraat met een intiem gezellige sfeer, heel veel plek is er niet dus kom niet met een heel gezelschap. Wat mij opviel aan deze bistro, was dat er vooral meer vrouwen waren dan mannen, geen idee waarom, maar dat viel mij gewoon op…

Hoe leuk is deze uitnodiging van de Hema! Heel creatief maar toch weer speels. Ook een leuk idee om het in een lijstje te doen of om te bewaren.

Deze quote kwam ik tegen tijdens mijn bezoekje aan het gemeentemuseum Den Haag (Tentoonstelling, Chanel de legende).

 

Hebben jullie nog leuke dingen meegemaakt?

Xx,-

Geef een reactie