Mijn highlights van de afgelopen maand #02

We zitten midden in het lentegevoel ondanks de lente nog niet officieel is begonnen. Het is weer tijd om de highlights van de afgelopen maand te laten zien. Kijken jullie mee naar mijn belevenissen van afgelopen Februari?

Zelf ben ik helemaal weg van de Mini-Cooper. Nu kwam ik toevallig tijden het shoppen in het Stadshart in Amstelveen deze variant tegen. Natuurlijk kon je zelf even achter het stuur zitten en uittesten hoe de auto zat. Nou ik moet zeggen, “niet verkeerd hoor!”.

Laatst moest ik langs de Kamer van Koophandel. Voordat je er bent kan je mooi langs het IJ wandelen, en genieten van het mooie uitzicht dat Amsterdam te bieden heeft.

Nog steeds hartstikke blij met dit leuke sierkussentje van de Primark die ik laatst kocht in Hoofddorp. Klik hier naar mijn laatste shoplog daarover.

Nu de lente in aantocht is, ontwaakt langzaamaan de natuur en openen de bloemknoppen zichzelf weer tot een waar paradijs!

De colour & go sand liquid textures nagellak van Essence, blijft lang zitten en geeft een mooi speels effect aan je nagels. Ik heb dan ook alle varianten van deze serie, i love it!

unnamed

Lekker ontbijten met een bakje yoghurt met müsli en blauwe bessen, heerlijk en ook nog eens gezond!

Lekker creatief bezig zijn met je nagels. Het is niet iets wat ik iedere dag standaard doe, maar af en toe wat creaties uitproberen is altijd leuk.

Voor de opening van de nieuwe Marks & Spencer store in Den Haag. Heb ik mijn haren met mijn nieuwe Remington krultang subtiel gekruld.

Tijdens het fotograferen kwam deze meneer uit een restaurant naar buiten rennen, of hij ook op de foto mocht. Blijkbaar zag hij dat wij bezig waren met een OOTD, meestal trekt dat wel wat bekijks en worden mensen nieuwsgierig. Hartstikke leuk natuurlijk maar wel gevaarlijk als je continu de slappe lach krijgt.

tassen M&S

Deze leuke handtassen spotte ik op de opening van de nieuwe Marks & Spencer flagship store in Den Haag. Van casual bruin of grijs tot opvallend blauw of roze, ze hebben het allemaal!

 

Hoe was jullie maand, nog leuke dingen beleefd?

Xx,-

Geef een reactie