Mijn highlights van de afgelopen maand #03

Een stuk later dan normaal, maar deze maand was nogal hectisch en druk. Veel meegemaakt en gedaan! Kijken jullie mee naar mijn highlights van afgelopen maand?

 Mijn moeder was afgelopen maand jarig, en dat hebben we uitgebreid gevierd met taart en veel bloemen.

Een dagje relaxen aan het strand, zeker niks mis mee! Scheveningen onveilig maken en genieten van een lekker drankje bij beachclub Copacabana.

Jaha mijn liefde voor kokos komt weer eens naar boven. Deze nieuwe versie van Cote D’or is zo lekker! Zeer rijkelijk gevuld met kokos en ook niet zo’n beetje ook. Kijk daar doen we het voor 😉

Tijdens de opening van de nieuwe Primark in Nijmegen kregen we een leuk perstasje mee. Zulke tasjes kan je altijd wel gebruiken, en het handige is je kan het altijd in de wasmachine gooien als het vuil wordt.

Dit leuke plaatje kwam ik tegen op instagram via Asos. Hoe schattig is dit lieve mops hondje die een heel zielig gezicht trekt. Net alsof hij niet kan wachten om het pakketje te mogen openen.

Inspiratie opdoen in Ikea, toen kwam ik dit leuke hoekje tegen. Tegenwoordig hoef je geen lijstjes aan de muur op te hangen. Plaats ze nonchalant op een laag kastje tegen de wand aan. Het is maar net wat je zelf wilt eigenlijk.

Afgelopen maand ging ik samen met Lilian richting Paradiso om naar een concert van Boyce avenue te gaan. Ikzelf had er eerlijk nog nooit eerder van deze groep gehoord. Maar achteraf bleek het hartstikke gezellig te zijn. We hebben daarna nog even gezellig op een terras gezeten en een drankje  gedaan met z’n tweeën.

Gezellig gegeten met mams bij de drie groefjes. Altijd lekker om daar even te gaan lunchen, wel een populaire tent rond lunchtijd, dus wees wat eerder dan normaal om een plekje te kunnen bemachtigen.

Af en toe heb je van die avonden dat je denkt, wauw wat een schitterende lucht. Nou dat heb ook even vastgelegd! Even genieten wat de natuur ons kan geven, mooi toch?

Op een dag dacht ik “waar is de poes nou gebleven?”. Nou die komt vanzelf wel weer tevoorschijn dacht ik . Ging ik zo tv kijken zie ik opeens een poes liggen achter het tv kastje…. hahaha.

Nieuwe mops sokjes van de Primark, zijn ze niet schattig? Je krijgt gelijk zo’n ‘aaaah’ reactie als je ze aantrekt.

Mijn nieuwe statement ketting van de Primark. Gekocht tijdens de Primark opening in Nijmegen. Ben er super blij mee!

Hoe was jullie afgelopen maand?

Xx,-

Geef een reactie