Mijn highlights van de afgelopen maand #04 + #05

Ken je dat gevoel? ‘zoveel doen in zo min mogelijk tijd’. Dat heb ik de afgelopen twee maanden mogen ervaren! Het heeft dan ook eventjes geduurd, maar er staat nu een dubbel dikke ‘highlights van de afgelopen maanden april en mei’ voor jullie klaar!

Afgelopen maand bezocht ik een vriendin die ik best wel een hele tijd niet meer had gezien. Eindelijk was het zover we konden elkaar in de armen sluiten haha. Na lang te hebben bijgekletst gingen we op een leuk terrasje zitten in Gorinchem genaamd; Hugo, een leuke espressobar middenin het centrum. Zeker een keertje waard om eens te bezoeken als je daar in de buurt bent.

unnamed-13

unnamed-11

unnamed-14

We zijn daarna nog even naar het bos geweest en kwamen dit leuke paadje tegen. Er zaten nogal veel kikkers in het water dus mijn vriendin durfde er niet overheen te lopen. Man wat heb ik gelachen zeg, dat kikkertje is meer bang voor jouw dan andersom!

Samen met Lilian ben ik nog uit eten geweest bij Humphreys in Groningen, wauw wat een mooi restaurant! Beetje een Great Gatsby stijltje jaren 20 sfeer. Mooie rode gordijnen met bijpassende rode lampenkapjes zoals je op bovenstaande foto kan zien.

Toevallig was er die week kermis of al langer zelfs geloof ik. We zijn mooi nog even het reuzenrad in geweest. We houden allebei niet zo van achtbanen, maar dit was wel leuk om te doen. Zo had je een schitterend uitzicht over Groningen stad.

Het wordt weer warmer weer, dus het was eens tijd voor een knipbeurt. Niet teveel natuurlijk!

Dit baby koolmeesje belandde op ons balkon door een grote storm. Helaas kwam zijn moeder na een tijdje niet meer terug… dus nam ik de zorg over en belde de dierenambulance voor advies. Helaas is meesje toch na een goede nacht overleden.

unnamed-19

In het tuincentrum wordt je altijd zo blij van al die kleurrijke bloemen en leuke plantjes, en je kan er ook nog eens leuke plaatjes schieten 😉

Ik heb het nog niet eerder zo druk meegemaakt in de Ikea, alsof alles zowat gratis was. Man o man wat een lange rijen! We zijn maar snel richting huis gegaan want het was een gekkenhuis….

Een dagje naar Leiden om oma te bezoeken. Ik heb altijd al een zwak gehad voor deze mooie stad en zal denk ik ook wel zo blijven!

Met het mooie weer had ik wel zin in een lekker verkoelend ijsje. Ik probeerde de nieuwe ‘Marc de Champagne’ limited edition uit. Ik vind hem toch een beetje tegenvallen, had er meer van verwacht….

Toen was het tijd voor mijn verjaardag! Ik kreeg dit lieve schattige kaartje van mijn beste vriendin, how cute!!

Op 26 april bezochten de Oranjes Amstelveen, nou is dat niet super ver voor mij, dus was wel leuk om een keertje mee te kunnen maken. Toch een uniek momentje om iedereen zo van dichtbij te kunnen zien.

Als afsluiter dit leuke plaatje tijdens de roeiwedstrijden bij de Bosbaan in het Amsterdamse bos geschoten.

Hoe was jullie afgelopen maand, nog leuke of bijzondere dingen meegemaakt?

Xx,-

Geef een reactie